• RELIABLE POWER SOLUTIONS INDUSTRY, BUSINESS & HOME
  GREEN POWER АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GRUPELкачество, надеждност и ефективност

  МОНОФАЗНИ АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GREENPOWER

  Гамата монофазни генератори се състои от няколко много надеждни машини, които работят в система, захранена с монофазно напрежение.  Мощността им е съобразена с обичайните монофазни инсталации и е в диапазона от 5 до 20 киловата. 

  МАЛКИ И СРЕДНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GREENPOWER

  Това е най-популярната и най-широката гама от генератори. Те са предназначени за трифазна електрическа мрежа, но при някои случай, когато има трифазен вход и монофазни консуматори използването им е изключително удачно.  

  ИНДУСТРИАЛНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GREENPOWER

  Гамата индустриални генератори включва мощности от 500киловата до 2500 киловата. Промишлените дизелови генератори са специално разработени за индустриални нужди с високи енергийни изисквания. Предвид високата си мощност и спецификата на изработка, тези агрегати 

Ейч Ай Инженеринг

Ние, Ейч Ай Инженеринг,
сме инженерингова компания, оперираща в сферата на решенията, свързани с електричество. Основната ни дейност е концентрирана в проектирането и доставката на оборудване за резервираното захранване.

Проектираме, реализираме проекти и поддържаме електрооборудване в цяла България и извън страната от 2007 година. Изпълнили сме едни от най-тежките проекти в областта на резервираното захранване в страната и в региона, И се гордеем, че почти във всеки град имаме наш емблематичен обект.

Централният ни офис, склад и инженерингов отдел са в София. Имаме регионални центрове в Пловдив и Варна. 

Ние вярваме, че това, което доставяме на нашите клиенти е повече от продукт, оборудване или определен проект. Ние доставяме отговорно изградени, работещи решения, които ще ползвате дълго и безпроблемно.

.

Ейч Ай Инженеринг

 

Постигаме това защото следваме всички изброени по-долу правила:

 • Прецизен проект с фокус върху интеграцията на решението в цялата система
 • Успешно изпълнение на проекта с внимание към качеството и сроковете
 • Висококачествено електрооборудване и материали от доказани производители от Италия, Великобритания и Испания
 • Експертен подход: нашите проекти се изпълняват само от висококвалифицирани специалисти с нужния опит и знания
 • Дългосрочна ангажираност към проекта с гаранционна и извънгаранционна поддръжка

УСЛУГИ

ПРОЕКТ И ОРГАНИЗАЦИЯ

Екипът на HI Engineering координира и управлява цялостния процес,  необходим за навременната доставка и монтаж на. UPS-устройства, шинопроводи и генератори. Стремим се да изпълняваме изцяло всеки проект, стартирайки с изготвяне на проект, технически чертежи. Както и организация на цялата логистика и изпълнение на монтажа. Можете да разчитате на нас за цялостни услуги на място – от разтоварване и позициониране до електрическо и механично инженерство. Въвеждане в експлоатация и предаването на обекта на вас. Произвеждаме, доставяме и инсталираме бързо и ефективно – в цялата страна или по света.

Спазвайки обещанието си да доставяме надеждност на нашите клиенти, екипът ни щателно проверява всички продукти преди окончателното им доставяне и монтаж. Ние гарантира, че цялото доставено оборудване е правилно и щателно инспектирано. Нашите висококвалифицирани техници извършват всички необходими ремонти или подобрения преди окончателното изпращане до клиентите ни. С цел спазване на възложения срок и успешна интеграция, проверяваме дали работата на обекта се извършва правилно, ефективно и с всички задължителни разрешителни.

Ние изпълняваме стриктно задълженията си по гаранционните условия на оборудването и предлагаме минимум 10-годишна поддръжка на части и услуги за ремонт на доставеното оборудване.

 

ДОСТАВКА

Поддържаме на складови наличности и бърза доставка на дизелови генератори, UPS устройства и всякакви допълнителни електрически компоненти. Бърза доставка на големи машини и шинопроводни системи на базата на конкретните нужди на клиента.

АБОНАМЕНТ

Абонаментна техническа поддръжка на генератори и UPS устройства. Ние поемаме грижата за вашите устройства, дори когато те са извън гаранция. Предлагаме различни, гъвкави пакети услуги, включващи профилактики, контрол на работата на устройството, както и 24/7 аварийно обслужване.

НАЕМ НА ОБОРУДВАНЕ

Наемът е за предпочитане когато желаете да произвеждате електричество за Ваш обект за определен период, да добавите мощност или да се резервирате в случай на планови профилактики.

Ние можем да предложим стабилни ръчни и автоматични генератори на бензин или дизел – с мощност от 3 до 500 kW и UPS устройства на конкурентни цени в зависимост от срока на наем. Можем да Ви предложим и съпътстващо оборудване, като АВР табла и други. Осигуряваме доставка, монтаж и други съпътстващи дейности.

ПРОЕКТ И ОРГАНИЗАЦИЯ

Екипът на HI Engineering координира и управлява цялостния процес, необходим за навременната доставка и монтаж на UPS-устройства, шинопроводи и генератори. Стремим се да изпълняваме изцяло всеки проект, стартирайки с изготвяне на проект, технически чертежи, организация на цялата логистика и изпълнение на монтажа. Можете да разчитате на нас за цялостни услуги на място – от разтоварване и позициониране до електрическо и механично инженерство, въвеждане в експлоатация и предаването на обекта на вас. Произвеждаме, доставяме и инсталираме бързо и ефективно – в цялата страна или по света.

Спазвайки обещанието си да доставяме надеждност на нашите клиенти, екипът ни щателно проверява всички продукти преди окончателното им доставяне и монтаж. Ние гарантираме, че цялото доставено оборудване е правилно и щателно инспектирано. Нашите висококвалифицирани техници извършват всички необходими ремонти или подобрения преди окончателното изпращане до клиентите ни. С цел спазване на възложения срок и успешна интеграция, проверяваме дали работата на обекта се извършва правилно, ефективно и с всички задължителни разрешителни.

Ние изпълняваме стриктно задълженията си по гаранционните условия на оборудването и предлагаме минимум 10-годишна поддръжка на части и услуги за ремонт на доставеното оборудване.

Дейности на ЕЙЧ АЙ ИНЖЕНЕРИНГ