• RELIABLE POWER SOLUTIONS INDUSTRY, BUSINESS & HOME
  GREEN POWER АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GRUPELкачество, надеждност и ефективност

  МОНОФАЗНИ АВТОМАТИЧНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GREENPOWER

  Гамата монофазни генератори се състои от няколко много надеждни машини, които работят в система, захранена с монофазно напрежение.  Мощността им е съобразена с обичайните монофазни инсталации и е в диапазона от 5 до 20 киловата. 

  МАЛКИ И СРЕДНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GREENPOWER

  Това е най-популярната и най-широката гама от генератори. Те са предназначени за трифазна електрическа мрежа, но при някои случай, когато има трифазен вход и монофазни консуматори използването им е изключително удачно.  

  ИНДУСТРИАЛНИ ДИЗЕЛОВИ ГЕНЕРАТОРИ

  GREENPOWER

  Гамата индустриални генератори включва мощности от 500киловата до 2500 киловата. Промишлените дизелови генератори са специално разработени за индустриални нужди с високи енергийни изисквания. Предвид високата си мощност и спецификата на изработка, тези агрегати 

Дизел генератори на Green Power: Универсално Решение за Аварийно Захранване

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

Дизел генератори на Green Power: Универсално Решение за Аварийно Захранване

Green Power, като лидер в индустрията на дизел генератори, представя своя модел GP30SH/KW, който се отличава като надеждно универсално решение за аварийно захранване. Съчетавайки високотехнологични функции с издръжливост и ефективност, тези дизел генератори от Green Power са проектирани да осигурят стабилна енергия в критични ситуации.

Мощност и Ефективност: 

GP30SH/KW предлага впечатляващ капацитет за мощност, осигурявайки достатъчно енергия за разнообразни приложения. Със своя високоефективен дизел двигател, този генератор може да работи продължително време, осигурявайки стабилно електричество дори в дълготрайни аварийни ситуации.

Технически характеристики на GP30SH/KW 1500 min-1:

 • Честота: 50 Hz;
 • Обороти: 1500 min-1;
 • Максимална трифазна мощност PRP*: 26 kVA/ 20.8 kW;
 • Максимална трифазна мощност LTP**: 28.6 kVA 22.9 kW;
 • Разход на дизелово гориво при 75% натоварване: 4.7 l/h;
 • Напрежение: 400/230 V;
 • Двигател: Kohler KDI 2504M;
 • Коефициент на мощност: 0.8;
 • Дължина: 2100 mm;
 • Ширина: 900 mm;
 • Височина: 1150 mm]
 • Тегло: 705 kg.

Удобство и Практичност на дизел генератори:

С портативен и функционален дизайн, GP30SH/KW е лесен за транспортиране и инсталиране. Контролните панели са интуитивни и предоставят лесно управление на генератора, което прави този модел подходящ за широк спектър от потребители.

Технологични Иновации:

Green Power внедрява последните технологични постижения в GP30SH/KW. Това включва автоматични системи за стартиране при прекъсване на електрозахранването, което осигурява бърз и автоматизиран отговор при аварийни ситуации.

Надеждност и Устойчивост на дизел генератори:

GP30SH/KW е проектиран с висококачествени материали, които гарантират издръжливост и дълъг живот на устройството. Този аспект е от съществено значение, особено при продължителна употреба в тежки условия.

Ефективно Горивоизползване:

С интелигентни системи за управление на горивото, GP30SH/KW на Green Power осигурява ефективно използване на горивото. Този аспект не само подобрява икономичността, но и намалява въздействието върху околната среда.

Гаранционна Политика:

Green Power подчертава своята ангажираност към качеството чрез гъвкава и обширна гаранционна политика. Потребителите могат да се възползват от дългосрочната подкрепа на марката, предоставяйки допълнителна увереност в надеждността на своите продукти.

Заключение:

Дизел генераторите GP30SH/KW на Green Power представляват надеждно и универсално решение за аварийно захранване. Съчетавайки технически иновации със здравина и устойчивост, тези генератори отразяват ангажимента на марката към предоставянето на висококачествени продукти за своите клиенти. С GP30SH/KW потребителите могат да се чувстват спокойни, знаейки, че разполагат с надежден източник на енергия в най-критичните моменти.

Подобни публикации